Зодиакална мода: Какви са късметлийските цветове на  новата година? Модни асове съветват

...
Зодиакална мода: Какви са късметлийските цветове на  новата година? Модни асове съветват
Коментари Харесай

Зодиакална мода: Какви са късметлийските цветове на  новата година?  


Зодиакална мода: Какви са късметлийските цветове на  новата година? Модни асове поучават кои нюанси и силуети в тоалета ще подчертаят по-добре характерността на зодиакалните знаци и няма да опонират на спецификата на Годината на Дракона – 2024-та по китайския календар.

Обикновено Овните избират нещо алено или оранжево. Но тази година огнената зодия би трябвало да смекчи плама и да обърне внимание на всички нюанси на сивото и синьото.

Телците могат да изберат маслинени млечни или богати зелени нюанси. Всички естествени цветове също са подобаващи. Но би трябвало да заобикалят сантименталните розови и неясно лилави тонове.

Близнаците могат да пробват обичайна тоналност на Овена, т.е.  да изберат оранжеви нюанси или нещо жълто.

Би било отлично, в случай че тоалетът на Раците  е в един от нюансите пясъчно, нежно синьо, виолетово, даже мрачно лилаво.

Костюм с панталон в златисто в композиция с черни или златни бижута  ще помогне за подчертаване на  харизмата на дамите от зодия Лъв.

Девите тази година би трябвало да извърнат внимание на изумрудения колорит, цвета на майското зелено, както и на синьото и ярко синьото.

Жените Везни могат да бъдат сантиментални и очарователни тази Нова година –  всичките 50 нюанса на розовото са на тяхно разположение.

За оптимистичните Скорпиони са подобаващи теракотени и оранжеви нюанси.

Стрелците са почитатели на комфорта, тъй че няма по какъв начин да не посрещнат 2024 година в дънки.

Козирозите не обичат да притеглят вниманието върху себе си, само че с цел да се впишат в настроението на Дракона, би трябвало да заложат на метализираните материи, както и на сатена и коприната.

Колкото по-сложен е тоалетът на Водолея, толкоз по-добре! Сложна кройка, асиметрия, необятни плещи и фантастични деколтета – Драконът утвърждава всичко това.

При Рибите за предпочитане е тоалет от шифон или кадифе в изумрудено или тъмнозелено –  Драконът несъмнено ще бъде благополучен, в случай че представители на знака носят неща от тези нюанси.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР